Chișinău, Republica Moldova

Informarea membrilor MĂR cu privire la etichetarea produselor alimentare

  • Acasă
  • Știri
  • Informarea membrilor MĂR cu privire la etichetarea produselor alimentare

Informarea membrilor MĂR cu privire la etichetarea produselor alimentare

Astăzi, membrii Asociației MĂR au participat la o întrevedere cu reprezentanții Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării, precum și Agenției Naționale a Siguranței Alimentare (ANSA).

Principalele subiecte discutate au fost:

– Prezentarea normele și cerințele obligatorii de etichetare a produselor alimentare ce trebuie să le respecte reprezentanții sectorului privat ce prestează servicii de alimentație publică

– Prezenarea principalelor prevederi ale noului act normativ, și anume Hot. Gov. 206/2023, privind aprobarea regulamentelor și a regulilor din comerțul interior, precum și abrogarea unor hotărâri ale Guvernului.

Antreprenorii din industria ospitalității au avut posibilitatea să acorde întrebări aferente reglementărilor industriei HoReCA, să obțină răspunsuri la situațiile pe care le întâmpină fiecare, precum și identificarea soluțiilor, în vederea asigurării unui climat favorabil reprezentanților mediului de afaceri din sectorul HoReCa.

Această întrevedere a fost destinată exclusiv membrilor asociației MĂR și reprezintă o platformă de dialog și cooperare la nivelul autorităților.

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa.