Chișinău, Republica Moldova

Programe și servicii

Advocacy

Membrii MĂR au posibilitatea să informeze echipa executivă precum și Consiliul de Administrare despre provocările legate de cadrul normativ pe care le întâmpină iar aceștia vor fi responsabili de documentarea și argumentarea acestora în fața autorităților de resort.

Facilitarea contactului cu diferiți actori cheie

Membrii MĂR au posibilitatea să participe la discuții cu diferiți actori cheie, în funcție de interesele comune ale acestora. Boardul și echipa executivă își asumă responsabilitatea de a facilita contactul cu actorii cheie respectivi și de a comunica tuturor membrilor informațiile relevante obținute.

Participarea la evenimente de business

Membrii MĂR beneficiază de suport din partea echipei executive pentru participarea diverselor evenimente, precum: târguri, expoziții, întâlniri de afaceri etc. Suportul poate fi sub forma pregătirilor logistice, de promovare și chiar de obținere a unui preț preferențial și/sau acoperirea integrala ale anumitor cheltuieli de participare (în cazul în care MĂR are stabilit unele parteneriate cu organizațiile donatoare).

Promovare media

Promovare media a membrilor pe pagina web a asociației. Articole pe rețelele de socializare despre membrii individual (articol de bun venit, istorii de succes, participări la evenimente, etc.).

Suport informational

Newsletter informativ cu activități aferente sectorului.
Membrii MĂR beneficiază de o mulțime de avantaje și facilități

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa.