Chișinău, Republica Moldova

Reuniunea Restauratorilor – Ediția martie 2024

Reuniunea Restauratorilor – Ediția martie 2024

La 26 martie curent Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement (MĂR) a desfășurat Reuniunea Restauratorilor – Ediția Martie 2024.

În cadrul evenimentului atât membrii MĂR dar și oaspeții prezenți au avut plăcerea să asculte dar și să învețe informații utile de la Alexandru Julavschi – Brand Chef, Sergiu Mihalache – Executive Chef, precum și Igor Pocacialov – consultant în lansarea restaurantelor, acești speakeri de prestigiu au vorbit pe subiecte esențiale precum: tendințele gastronomice care vor defini anul 2024 și cum acestea pot inspira restauratorii și transforma experiențele culinare. Au dezvăluit secretele succesului în gestionarea inventarierii pentru un restaurant de succes, cum putem obține prețuri speciale de la furnizori pentru a optimiza costurile.

De asemenea, s-a discutat despre esența motivării personalului și cum putem menține o echipă de succes pentru a ne atinge obiectivele companiei, identificarea persoanelor cheie pentru lansarea proiectelor din sectorul HoReCa, precum și alte subiecte de importanță majoră pentru dezvoltarea industriei ospitalității în RM.

Finalul evenimentului a fost încununat cu o vizită fascinantă în cadrul Vinăriei «RĂDĂCINI», unde membrii dar și oaspeții prezenți au avut ocazia să descopere procesul de producere a celor mai rafinate vinuri, astfel, conectându-se și mai profund cu universul culinar.

 

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa.