Chișinău, Republica Moldova

Devino membru MĂR

Membri

Devino membru MĂR

Fie că ești operator din industria ospitalității sau ești furnizor de servicii sau produse HoReCa, poți deveni membru MĂR și poți sprijini dezvoltarea sectorului, prin implicare în demersuri sau susținerea proiectelor organizației, ce vizează creșterea calității serviciilor și a standadelor, dezvoltarea industriei, diminuarea deficitului de forță de muncă și facilitarea accesului angajaților la programe de training și educație, toate contribuind în final la crearea unei imagini cu impact pozitiv asupra economiei naționale, precum și la resetarea și alinierea la un set de valori comune.

Fiind o comunitate puternică, înseamnă să avem o dinamică mai accelerată a dezvoltării industriei HoReCa, și să obținem o poziție mai bine articulată în relația cu autoritățile centrale și locale, inclusiv o credibilitate sporită față de parteneri atât la nivel național precum și internațional.

Membrii MĂR

Beneficiază de o mulțime de avantaje și facilități, cele mai importante sunt:

Suport sub formă de lobby și advocacy pentru membri săi prin promovarea cadrului legislativ, în conformitate cu cele mai bune practici internaționale aferente sectorului HORECA.

Elaborarea notelor de poziție referitor la sectorul HoReCa, ce reflectă problemele și recomandările pe care autoritățile trebuie să le ia în calcul cu privire la procesul de elaborare a politicilor.

Participarea la diferite platforme de dialog public-privat, pentru a face auzită vocea membrilor Asociației MĂR.

Organizarea diverselor atelierelor de lucru, la solicitarea membrilor MĂR, ce vizează consolidarea competenților și schimbul de experiență aferent sectorului HORECA.

Organizarea de traninguri cu programe de formare pentru membrii săi.

Creștearea vizibilităților membrilor MĂR prin sprijin în organizarea evenimentelor membrilor săi la evenimente sociale, întruniri între reprezentanții autorităților de nivel central și membrii Asociației MĂR.

Organizarea de evenimente pentru stabilirea parteneriatelor de afaceri din țară sau din afara țării.

Ghidarea privind posibilitățile de finanțare și programe de dezvoltare atât din țară, precum și de peste hotare, pentru dezvoltarea setorului HoReCa.

Сum să devii membru

Pașii de aderare la Asociația MĂR

Completarea cererii de aderare (conform modelului anexat)

Se examinează Cererea de către Consiliul Administrativ

Plătești cotizația

Ai acces la beneficiile Asociației MĂR

Membrii MĂR

Membru ordinar

obțin statutul de membru ordinar, companiile ce desfășoară una din activitățile date: restaurant, bar, pub, cafenea, cofetărie, patiserie, hotel ce deține restaurant, unitate de agrement, servicii de catering la evenimente.

Membru afiliat

obțin statutul de membru afiliat, companiile ce furnizează servicii sau produse către operatorii economici ce activează în sectorul HoReCa.

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa.