Chișinău, Republica Moldova

Adunarea Generală a membrilor Asociației MĂR

Adunarea Generală a membrilor Asociației MĂR

Adunarea Generală a membrilor Asociației MĂR, convocată joi, 15 iunie, a fost aprobat statut în redacție nouă al asociației, precum și a realegerea Consiliului Administrativ pentru următorii 2 ani.

Consiliul Administrativ al Asociației MĂR au fost reales în aceeași componență:
· Ruslan Cojocaru, SRL „Universul Restaurantelor’’, SRL „Happy Coffee’’
· Dumitru Cebotarescu – SRL,,Star Kebab’’, SRL ,,Trattoria’’
· Vasile Lungu – SRL „Opera Magna”,
· Ghenadie Sănduța – SRL „Food Planet Restaurants”

Conform ordinii de zi, participanții la adunare au discutat atât provocările cu care se confruntă sectorul industriei ospitalității precum și noile direcții de dezvoltare a Asociație.

În context, s-a anunțat că Ana Zasavițchi demisionează din proprie inițiativă din funcția de Președinte al Asociației MĂR. Cu acest prilej, membrii prezenți la Adunarea Generală MĂR i-au mulțumit pentru munca depusă și i-au urat succes.

Totodată, în cadrul evenimentului a fost prezentat membrilor noul Director executiv al Asociației MĂR, dna. Olga Calmîș, prezentând succint experința sa acumulată în domeniul dezvoltării mediului de afaceri din RM. De asemenea, dna. Olga Calmîș a mulțumit atât membrilor consiliului precum și membrilor asociației pentru susținerea acordă, dând asigurări că va depune tot efortul pentru promovarea și dezvoltarea în țara noastră a imaginii sectorului HoReCa în ansamblu, asigurând deschidere și implicare în vederea dezvoltării Asociației MĂR.

Asociația MĂR este o organizație ce reprezintă o comunitate a oamenilor de afaceri din sectorul HoReCa.